У київському метро з’явився потяг з інформацією про цукровий діабет

У київському метро з’явився потяг з інформацією про цукровий діабет

Фото
Укрінформ
До кінця січня на «червоній лінії» метро курсуватиме особливий потяг, у якому пасажири зможуть більше дізнатись про ризики цукрового діабету.

Про це йдеться в пресрелізі одного з ініціаторів інформкампанії «Ново Нордіск Україна», передає Укрінформ.

Інформаційна рекламна кампанія  стартувала в рамках міжнародної програми «Міста долають діабет». Її мета – привернути увагу до проблеми цукрового діабету, а також розповісти про профілактику та важливість вчасної діагностики цього захворювання.

Зазначається, що вагони потягу метро поділені на два види: зі здоровими звичками, які попереджають розвиток цукрового діабету, та вагони нездорових звичок, які можуть призвести до розвитку захворювання.

Пасажир, увійшовши всередину вагону, зможе побачити та зрозуміти, від яких звичок йому слід відмовитись для покращення здоров’я, і навпаки – які нові правила варто запровадити у своє життя. Наприклад, правильно харчуватись, займатись фізичною активністю та регулярно перевіряти рівень цукру в крові – дії, які значно знижують ризики захворіти на цукровий діабет другого типу.

Читайте також: Що їсти, щоб зберегти здоров’я – поради доктора натуропатії

Також пасажири інших ліній метро матимуть можливість ознайомитись із цими правилами на інформаційних постерах на станціях метрополітену та у вагонах.

Ініціаторами кампанії виступила компанія «Ново Нордіск Україна» у партнерстві з Київською міською державною адміністрацією та Посольством Королівства Данії в Україні.

Фото: «Ново Нордіск Україна»

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-