У Боярці супермаркет видає «паспорти» казкових персонажів дітям

У Боярці супермаркет видає «паспорти» казкових персонажів дітям

Фото
Укрінформ
У Київській області з’явилась точка видачі  «паспортів» казкових персонажів  для дітей, які урочисто пообіцяють їсти корисну їжу.

Про це повідомляє директорка з маркетингу супермаркету Катерина Огуряєва, передає Укрінформ.

З нагоди відкриття діти, що завітають разом із батьками до магазину, можуть отримати «паспорт» феї чи ельфа.  Для  цього необхідно пройти урочисту посвяту - пообіцяти батькам їсти корисні продукти: частіше хрумтіти морквиною чи яблуком, не бути прискіпливим до броколі та цвітної капусти тощо.  Після щирої обітниці уповноважена фея проголосить малечу почесним мешканцем «Долини Фей».

«Дослідження програми Healthy Eating Research свідчить про те, що улюблені персонажі дітей впливають на їхній вибір харчових продуктів, оскільки малеча емоційно прив’язана до героїв казок чи мультфільмів. Сподіваюсь, що емоції, які ми подаруємо маленьким феям та ельфам, посприяють розвитку в них здорових харчових звичок», -  розповідає  директорка з маркетингу супермаркету Катерина Огуряєва. 

Читайте також: Школярів Львівщини навчають правилам поведінки на дорозі

Зазначається, що поглянувши в інтерактивне дзеркало, гості приміряють на себе образи феї або ельфа.  Проводжають відвідувачів магазину касові лайтбокси, виготовлені у вигляді ліхтарів, а за основу фасаду супермаркету взяті елементи будинків міста Сібіу, що в Румунії.

Фото надала Катерина Огуряєва

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-