Школярів Львівщини навчають правилам поведінки на дорозі

Школярів Львівщини навчають правилам поведінки на дорозі

Укрінформ
Упродовж кількох тижнів  понад 80 представників різних організацій проведуть практичні та теоретичні заняття зі школярами щодо правил перебування та поводження на дорозі.

Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної державної адміністрації, передає Укрінформ.

«Днями громадська організація Спілка багатодітних сімей Львівщини «Щаслива родина» розпочала реалізувати проєкт «Співпраця заради безпеки». Цей проєкт втілюють в життя у межах конкурсу серед інститутів громадянського суспільства (ГС) з визначення програм (проєктів, заходів), що розробили ГС, для виконання яких надають фінансову підтримку», - зазначається у повідомленні.

До співпраці залучили освітян, працівників бібліотечної справи, громадських  діячів, представників поліції. Першим містом, в якому розпочався проєкт стала Жовква. Його учасники брали участь в інтерактивних заняттях та майстер-класах зі створення світловідбиваючих брелків.

За словами ініціаторки проєкту, голови ГО Спілка багатодітних сімей Львівщини «Щаслива родина» Ольги Ярмолюк, подібні заходи мають бути регулярними. Увагу учнів необхідно зосередити на світловідбиваючих елементах.

Читайте також: В Ужгороді відкрили скейт-майданчик для активного дозвілля

Як зазначили у департаменті комунікацій та внутрішньої політики облдержадміністрації, обговорення правил поведінки пішоходів і водіїв та дотримання простих правил безпеки може врятувати життя та зберегти здоров’я усіх учасників дорожнього руху.

Наступні декілька тижнів навчання будуть відбуватися у містах Сокаль, Броди, Буськ, Стрий та Кам’янка-Бузька.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-