У Миколаєві жінкам у декреті та багатодітним мамам пропонують опанувати професію гончара

У Миколаєві жінкам у декреті та багатодітним мамам пропонують опанувати професію гончара

Укрінформ
У Миколаєві жінкам у декреті та багатодітним мамам пропонують опанувати професію гончара і отримувати додатковий заробіток.

Про це нас своїй сторінці у Фейсбуці повідомляє Агенція розвитку Миколаєва, передає Укрінформ.

Зазначається, що жінкам, які тимчасово шукають роботу, Центр навчання і освіти дорослих Галицинівської ОТГ презентував можливості навчальної програми «Гончарство: підготовка майбутніх майстрів» та подальшого заробітку в Миколаєві.

Програма розрахована на матерів-одиначок, багатодітних матерів та жінок, які перебувають або вийшли з декретної відпустки.

 «Подібні навички - це гарна можливість додатково реалізувати себе та знайти справу до душі. Можна абсолютно безкоштовно пройти повноцінний навчальний курс і робити прекрасні вироби з кераміки та капіталізувати ці знання для отримання заробітку», - зазначила в.о. директора Агенції розвитку Миколаєва Анна Ганжул.

Крім того, керівниця проєкту «Миколаїв – місто, яке навчається і навчає» Надія Пряженко розповіла про різні програми та авторські курси, що наразі доступні в Центрі освіти дорослих. Це дизайн кондитерських виробів, гончарство, психологія, мистецтво, бізнес, іноземна мова тощо.

Читайте також: У Хмельницькому центр управління відходами за рік зібрав 10 тонн одягу для потребуючих

Як повідомляв Укрінформ, у Миколаєві дали старт навчальній програмі «Гончарство: підготовка майбутніх майстрів». Відповідний цикл безкоштовних майстер-класів для 50 осіб буде запущено у вересні. Навчання відбуватимуться в гончарній студії Touch на базі міської бібліотеки для дорослих №18 міста Миколаєва.

Фото: https://www.facebook.com/MykolaivDevelopmentAgency/

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-