У Мукачівській лікарні залучають місцевий бізнес до закупівлі медобладнання

У Мукачівській лікарні залучають місцевий бізнес до закупівлі медобладнання

Укрінформ
У Мукачівській лікарні святого Мартина за допомогою представників бізнесу започаткували благодійний  проєкт «10 нових медичних послуг за рік».

Про це повідомили у Фейсбуці Мукачівської міської ради, передає Укрінформ.

«У Мукачівській лікарні святого Мартина започаткували благодійний проект «10 нових медичних послуг за рік», який задумали реалізувати за допомогою представників бізнесу. Ми надсилаємо листи представникам великого, середнього та малого бізнесу в місті із метою активізації збору коштів та введення нових послуг у лікарні», - йдеться в повідомленні.

Як інформують у медзакладі, за переказані бізнесменами кошти у лікарні святого  Мартина планують придбати сучасне медобладнання (апарат ударно-хвильової терапії, С-дугу, УЗД, мікроскоп операційний, освітлювач операційний безтіньовий, гольмієвий лазер для літотрипсії з робочими інструментами, лапароскопічну стійку, електрокоагулятор Лігашур, ультразвуковий скальпель), а також провести ремонт та оснащення 5 поверху терапевтичного корпусу під педіатричний поверх та купити для лікарні реанімобіль класу С.

Читайте також: У Черкасах уперше провели операцію з пересадки кісткового мозку

У лікарні дякують благодійникам та заохочують всіх небайдужих представників бізнесу долучитись до цінної для громади міста справи.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-