У Запоріжжі пройде V Міжнародний «Еко Форум»

У Запоріжжі пройде V Міжнародний «Еко Форум»

Укрінформ
У Запоріжжі 14-16 вересня відбудеться V Міжнародний «Еко Форум». 

Про це повідомляє Запорізька міська рада, передає Укрінформ.

«У Запоріжжі вже вп’яте проходитиме масштабний екологічний форум. Головна тема «Еко Форуму 2021» - Європейський зелений курс через локальні ініціативи. Захід триватиме протягом трьох днів – 14, 15 та 16 вересня», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що першого дня відбудеться пленарна частина та обговорення основної теми форуму, а також робота секцій «Локальні ініціативи в рамках Європейського зеленого курсу» та «Європейський зелений курс – можливості для розвитку українського бізнесу». Окрім того, заплановане засідання комітету з питань природокористування та охорони довкілля при ТППУ.

Читайте також: У Тернополі озеро очистили штучно заселені водорості

Другого дня форуму його учасники працюватимуть у секціях «Енергоефективність, відновлювальна енергетика», «Управління водними ресурсами: якість води, очищення стічних вод», а також «Управління промисловими та побутовими відходами» і «Захист атмосферного повітря». Цього ж дня заплановане проведення Всеукраїнського студентського професійного творчого конкурсу проєктів з екологічного менеджменту.

Останнього дня «Еко Форуму» відбудеться конкурс проєктів ландшафтного дизайну і робота секцій громадських організацій, який є новацією у програмі заходу.

Упродовж форуму працюватиме виставка екологічних рішень, технологій та ініціатив, на якій будуть розміщені стенди підприємств, громадських організацій тощо.

Торік на форумі виступили понад 80 спікерів, було відкрито 60 спеціалізованих виставок на понад 4 тис. кв. м виставкової площі. Загалом захід відвідали понад 2 тисячі осіб, серед них – гості з Канади, США та Німеччини.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-