У МКІП поділилися рецептом приготування пампушок

У МКІП поділилися рецептом приготування пампушок

Укрінформ
У Міністерстві культури та інформаційної політики поділилися рецептом приготування пампушок від кухаря Євгена Клопотенка.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у дописі МКІП у Фейсбуці.

"Який же справжній український борщ без пампушок? Доки ми налаштовуємося на онлайн-презентацію «Культура приготування українського борщу», можемо приготувати пампушки - різновид національної випічки, яка відмінно доповнює український борщ", - йдеться у дописі.

У МКІП зазначають, що "місце «народження» апетитного акомпанементу - Одеса". Наприкінці XIX століття пампушка з часником стала надбанням не тільки одеситів, але і всіх українців. Пухтелик посів своє особливе місце в серцях та на кухнях українців. Наразі існує більше 50 рецептів славнозвісних пампушок, наприклад, з солодким сиропом чи грибним соусом.

"Євген Клопотенко, знаний кулінарний майстер та головний диригент онлайн-презентації «Культура приготування українського борщу» ділиться класичним рецептом. Втілюйте поради за посиланням", - додають у міністерстві.

Читайте також: Євген Клопотенко представив нове шкільне меню Держпродспоживслужбі

Як повідомлялося, Міністерство культури та інформаційної політики 5 березня проведе онлайн-презентацію приготування українського борщу.

Фото: https://klopotenko.com/

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-