Глава Пентагону скасував поїздку у Брюссель через госпіталізацію

Глава Пентагону скасував поїздку у Брюссель через госпіталізацію

Укрінформ
Міністр оборони США Ллойд Остін через госпіталізацію скасував поїздку до Брюселля, де мав долучитися до зустрічей міністрів оборони НАТО та Контактної групи з питань оборони України.

Про це повідомляє CNN, передає Укрінформ.

У Національному військовому медичному центрі Волтера Ріда, куди був доправлений Остін напередодні, зауважили, що поки незрозуміло, як довго міністр залишатиметься у лікарні.

У Брюсселі глава Пентагону мав очолити засідання Контактної групи з питань оборони України 14 лютого, після якого відбудеться засідання міністрів оборони НАТО.

Читайте також: Глава Пентагону офіційно передав обов’язки своїй заступниці

Представник оборонного відомства США повідомив Voice of America, що заплановане на середу засідання Контактної групи з питань оборони України відбудеться онлайн, але зараз немає інформації про те, чи візьме в ній участь глава Пентагону. Також невідомо, як Міністерство оборони США долучться до зустрічі міністрів оборони НАТО, яка має відбутися у четвер.

Як повідомляв Укрінформ, Остін був госпіталізований 1 січня після того, як відчув сильний біль. За тиждень до цього він пройшов планову медичну процедуру в Національному військово-медичному шпиталі. Згодом Пентагон повідомив, що глава відомства проходить лікування від раку передміхурової залози, який був виявлений на ранній стадії.

11 лютого Міністерство оборони США повідомило про термінову госпіталізацію Остіна через проблему із сечовим міхуром. Пізніше того ж дня міністр офіційно передав обов’язки міністра оборони своїй заступниці Кетлін Гікс.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-