Глава Пентагону офіційно передав обов’язки своїй заступниці

Глава Пентагону офіційно передав обов’язки своїй заступниці

Укрінформ
Міністр оборони США США Ллойд Остін, який у неділю був терміново госпіталізований до центрального шпиталю, офіційно передав обов’язки міністра оборони своїй заступниці Кетлін Гікс.

Про це повідомив речник Пентагону генерал Патрік Райдер, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Міністр Остін передав функції та обов’язки глави Міноборони заступниці міністра оборони Кетлін Гікс», - зауважив Райдер.

Він підкреслив, що голова Об’єднаного комітету начальників штабів, Білий дім і Конгрес були повідомлені про це негайно.

Крім того, Райдер зазначив, що Остін залишається госпіталізованим у Національному військово-медичному центрі імені Волтера Ріда.

Читайте також: Глава Пентагону зізнався, що не повністю відновився після операції

Зазвичай процедура передачі повноважень високопоставленими представниками державного керівництва в США може застосовуватися, в тому числі, в разі хірургічної операції під загальним наркозом. Однак Пентагон не уточнює деталей з цього приводу.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство оборони США у неділю повідомило про термінову госпіталізацію Ллойда Остіна через проблему із сечовим міхуром. Цього тижня Остін і голова Об’єднаного комітету начальників штабів генерал Браун мали вирушити до Брюсселя, де заплановане 19-те засідання у форматі «Рамштайн», а також зустріч міністрів оборони країн НАТО.

Фото: picture alliance / NurPhoto

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-