Глава Пентагону знову потрапив до шпиталю

Глава Пентагону знову потрапив до шпиталю

Укрінформ
Міністерство оборони США повідомило про термінову госпіталізацію Ллойда Остіна через проблему із сечовим міхуром.

Про це йдеться в повідомленні оборонного відомства, оприлюдненому в неділю, передає Укрінформ.

«Сьогодні міністр оборони Ллойд Остін був доставлений охороною на огляд до Національного військово-медичного центру імені Волтера Ріда через симптоми, що вказують на невідкладну проблему із сечовим міхуром»,- зазначається в повідомленні.

При цьому наголошується, що міністр продовжує виконувати свої обов’язки, однак у разі потреби ці функції можуть бути передані його заступнику.

Читайте також: Остін повернувся до роботи в Пентагоні

Під час перебування у шпиталі Остін має доступ до секретних систем зв’язку, додали у відомстві.

Як повідомляв Укрінформ, міністр оборони США Ллойд Остін був госпіталізований 1 січня після того, як відчув сильний біль. За тиждень до цього він пройшов планову медичну процедуру в Національному військово-медичному шпиталі. Пізніше Пентагон повідомив, що очільник відомства проходить лікування від раку передміхурової залози, який був виявлений на ранній стадії.

Читайте також: Остін свідчитиме у Палаті представників щодо своєї «прихованої» шпиталізації

Глава міноборони США виконував обов’язки з лікарні, а потім з дому. Наприкінці січня він повернувся до роботи в Пентагоні, однак згодом зізнався, що продовжує відчувати біль у нозі.

Цього тижня Остін і голова Об’єднаного комітету начальників штабів генерал Браун мали вирушити до Брюсселя, де заплановане 19-те засідання у форматі «Рамштайн», а також зустріч міністрів оборони країн НАТО.

Фото: picture alliance / NurPhoto

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-