Остін повернувся до роботи в Пентагоні

Остін повернувся до роботи в Пентагоні

Укрінформ
Міністерство оборони США офіційно повідомило про повернення глави відомства Ллойда Остіна до роботи безпосередньо в Пентагоні після його госпіталізації та періоду відновлення вдома.

Про це йдеться в повідомленні, поширеному Пентагоном у понеділок, передає Укрінформ.

«Міністр оборони Ллойд Остін сьогодні повернувся до роботи в Пентагон», - зауважили в оборонному відомстві.

Зазначається, що після виписки з Національного військово-медичного центру імені Волтера Ріда 15 січня міністр впродовж цього часу виконував свої обов’язки з дому.

Як повідомляв Укрінформ, міністр оборони США Ллойд Остін був госпіталізований 1 січня після того, як відчув сильний біль. За тиждень до цього він пройшов планову медичну процедуру в Національному військово-медичному шпиталі. Пізніше Пентагон повідомив, що міністр проходить лікування від раку передміхурової залози, який був виявлений на ранній стадії.

Через низку причин про госпіталізацію міністра оборони не знав ніхто до 4 січня. Навіть президент США та апарат національної безпеки дізналися про це постфактум. Така ситуація викликала нерозуміння та різку критику в американському суспільстві. Для того, щоби запобігти подібних непорозумінь у майбутньому, Білий дім минулого тижня видав нові інструкції. Вони передбачають негайне сповіщення про неможливість глав міністерств і відомств виконувати свої обов’язки та мають єдиний алгоритм дій для всіх державних установ США.

Фото: ЕРА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-