У ГУР не виключають, що в Росії готується ще один заколот

У ГУР не виключають, що в Росії готується ще один заколот

Укрінформ
У Росії йде підготовка до ще одного заколоту, схожого на той, який влаштували "вагнерівці".

Про це повідомив в ефірі телемарафону представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов, передає Укрінформ.

Зокрема, відповідаючи на запитання, чи є в української розвідки дані стосовно підготовки нового заколоту, схожого на той, який влаштували "вагнерівці", Юсов сказав: "Є такі дані. Ми не будемо ними ділитися, розуміючи, що нас тут і ФСБ може дивитися, і вони із задоволенням занотують. Давайте не полегшувати їм роботу".

Читайте також: Глава МІ6: Путін домовився з Пригожиним, аби «врятувати свою шкуру»

За словами представника ГУР, російська воєнно-політична еліта розуміє, що рішення про анексію Криму, про напад на український схід і повномасштабне вторгнення були помилковими і безглуздими для інтересів Росії.

"Головна причина — саме в цьому, власне, у режимі і фігурі Путіна. Все інше — це похідне. І те, що у Росії намагаються зробити цапами-відбувайлами кадрових військових, — питання, наскільки довго вони будуть терпіти це", — додав Юсов.

Читайте також: У Росії затримали Гіркіна - ЗМІ

Як повідомлялося, ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин 23 червня оголосив демарш проти російського військового керівництва, зокрема проти міністра оборони РФ Сергія Шойгу.

Невизнаний президент Білорусі Олександр Лукашенко провів переговори з Пригожиним, після чого той заявив, що бійці угруповання повертаються до польових таборів.

Російський диктатор Путін заявив, що "вагнерівці" можуть підписати контракт із Міноборони РФ або їхати у Білорусь.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-