Дії путіна запустили самознищення росії, ситуація надалі лише погіршуватиметься - Данілов

Дії путіна запустили самознищення росії, ситуація надалі лише погіршуватиметься - Данілов

Укрінформ
Дії володимира путіна упродовж останніх 22 років призвели до запуску самознищення росії, ситуація надалі буде лише погіршуватися.

Такий прогноз дав Секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі телемарафону, передає Укрінформ.

"Вона (рф, - ред.) програє у цій грі. Це не наша провина. Ми в цьому приймаємо опосередковану участь. Це провина росіян, коли вони обрали людину з психікою фашиста. Ті кроки, які він робив протягом 22 років (його правління у рф - ред.), призвели до того, що вони самі будуть зараз самознищуватися. Кроки, які будуть робити надалі, лише погіршуватимуть їх ситуацію", - наголосив секретар РНБО.

Данілов зауважив, що раніше війська рф умовно на 90% складалися з контрактників, а сьогодні забирають усіх без виключення. "І пхають ці війська, і сьогодні труни із загиблими, яких ми маємо вбивати, бо вони приперлися до нас, будуть з'являтися у всіх містах рф. Я хочу подивитися, в який спосіб жінки будуть на це реагувати. За що вони зараз помирають на чужій землі, до якої не мають жодного відношення, на чужій війні. Зараз там процеси лише будуть розпочинатися", - впевнений Данілов.

Читайте також: Українцям треба перечекати пару місяців божевілля путіна - Данілов

Секретар РНБО нагадав, що ще після повномасштабного російського вторгнення, 24 лютого, висловився щодо того, що ця війна стане початком розпаду російської федерації.

Як повідомляв Укрінформ, Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що питання можливого підриву дамби Каховської ГЕС військами рф розглядатимуть на найближчому засіданні Ставки Верховного Головнокомандувача.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-