Українцям треба перечекати пару місяців божевілля путіна - Данілов

Українцям треба перечекати пару місяців божевілля путіна - Данілов

Укрінформ
Українцям треба перечекати і витримати божевілля путіна місяць-два. У росії вже почалися протести, і те, що зараз робить путін, свідчить, що у нього впевненості у перемозі — нуль.

Такий прогноз дав секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі телемарафону, передає Укрінформ.

"Так, буде важко, але нам треба пройти цей складний період. Після того, як ми пройдемо саме цей період — він буде тривати десь місяць-півтора-два. Божевілля в голові цього гітлера сучасності поселилося і не хоче звідти виходити. Нам просто треба зараз це витримати", — сказав Данілов.

Він розповів, що Україна має дані розвідок про те, що відбувається на території рф, і вже сьогодні ситуація там зовсім дуже неспокійна.

"Там поселився терор проти власного народу. Нещодавно з’явився указ путіна щодо людей, які умовно займали нейтральну позицію. Він підписав цей указ, щоб всіх їх пов’язати кров’ю. У них там вже почалися всі ці протести. Ми їх прогнозували на листопад. Цей період на росії вже почався. Ці кроки, які вони роблять, говорять про те, що впевненості у перемозі у них — нуль. Тому це - кроки відчаю", - наголосив секретар РНБО.

Читайте також: Денисенко – про «воєнний стан» путіна: він стравлює оточення через дистанціювання від війни

Данілов зауважив, що путін йому нагадує гітлера на початку травня у 1945 році, який теж видавав "якісь укази, що треба туди йти, сюди йти і таке інше".

Як повідомляв Укрінформ, секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що питання можливого підриву дамби Каховської ГЕС розглядатимуть на найближчому засіданні Ставки Верховного Головнокомандувача.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-