У сім'ї заступника шойгу знайшли нерухомість на мільярди рублів

У сім'ї заступника шойгу знайшли нерухомість на мільярди рублів

Відео
Укрінформ
Сім'я першого заступника міністра оборони росії руслана цалікова володіє майном на кілька мільярдів рублів.

Про це йдеться в розслідуванні команди Олексія Навального, оприлюдненому в Ютубі, передає Укрінформ.

Як встановили розслідувачі, четверо повнолітніх дітей Цалікова через свої компанії володіють земельними ділянками та офісними приміщеннями. Так, дочки заступника міністра єлизавета та юлія, за даними росреєстру, володіють у москві приміщенням у бізнес-центрі за 132 мільйони рублів та низкою офісів загальною вартістю 85 мільйонів рублів.

Сини цалікова, даніель та заур, у 2021 році через свою компанію купили дві земельні ділянки в московській області по 260 мільйонів рублів кожну, після чого одну з них майже одразу продали. Також їм належать офісні приміщення у москві по 400 мільйонів рублів.

Представники команди Навального наголосили, що діти цалікова не мали легального доходу, який дозволяє купити таку нерухомість, що дає підстави звинуватити заступника міністра у корупції.

Читайте також: Міноборони висміяло абсурдну заяву «короля жестів доброї волі» шойгу

Соратники Навального також нагадали, що ще у 2019 році в руслана цалікова знайшли земельну ділянку з будинком в елітному районі. Нині вартість цього об'єкта становить 3,5 мільярда рублів. У 2019 році команда Навального оцінювала його вартість у 950 мільйонів рублів. Тоді в міноборони рф говорили, що оцінка вартості ділянки не відповідає дійсності. 

Як повідомляв Укрінформ, Державний департамент США у середині березня запровадив суворі санкції проти керівників міністерства оборони росії. Серед них і руслан цаліков.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-