США  ввели санкції проти 11 керівників оборонної сфери росії

США ввели санкції проти 11 керівників оборонної сфери росії

Укрінформ
Сполучені Штати запровадили санкції проти 11 осіб, які працюють у секторі оборони та пов'язаних із нею галузях економіки російської федерації.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в повідомленні Державного департаменту США.

«Світ із жахом спостерігає за тим, як росія здійснює цілеспрямований, неспровокований та невиправданий напад на Україну. Подальше вторгнення Росії в Україну призвело до широкомасштабних людських страждань та жертв, включаючи загибель невинних цивільних осіб, у тому числі дітей», - ідеться в повідомленні.

Держдеп оголошує суворі санкції проти керівників міністерства оборони рф.

У переліку - заступники міністра оборони Олексій Криворучко, Тимур Іванов, Юнус-Бек Євкуров, Дмитро Булгаков (відповідальний за матеріально-технічне забезпечення армії), Юрій Садовенко, Микола Панков, Руслан Цаліков, Геннадій Жидко, головнокомандувач військ національної гвардії, член радбезу рф Віктор Золотов, директор федеральної служби військово-технічного співробітництва міноборони Дмитро Шугаєв. генеральний директор «Рособоронекспорту» Олександр Міхєєв.

Як повідомлялося, президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

США, Європейський Союз та інші країни застосували санкції проти росії як країни-агресора, міжнародна ізоляція якої посилюється з кожним днем.

Міжнародний кримінальний суд розпочав документування та розслідування воєнних злочинів росії в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-