Нідерландці штурмують заправки у Німеччині через зниження ціни на пальне

Нідерландці штурмують заправки у Німеччині через зниження ціни на пальне

Укрінформ
Нідерландці поїхали заправляти свої автівки в Німеччину через зниження ціни на пальне, утворивши великі черги.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на NOS.

“Cьогодні ввечері ціни на пальне в Німеччині було знижено. На заправках в різних місцях країни нідерландці вишикувалися в черги, щоб заправитися”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ставати в черги нідерландці почали ще вранці. Зокрема, близько 9-ї ранку на одній із заправок в Гронау, що біля Енсхеде, вишикувалася черга з машин майже 200 метрів завдовжки.

Варто зазначити, що від сьогодні Німеччина на три місяці знизить акцизи на пальне.

Читайте також: WSJ: ОПЕК може призупинити участь росії в угоді щодо світового видобутку нафти

Таким чином це призвело до падіння його ціни на 30 центрів на літр і для дизеля 14 центів на літр. Різниця у ціні між нідерландськими та німецькими АЗС склала майже 40 центів.

Як повідомляв Укрінформ, нідерландська компанія, яка займається торгівлею та постачанням природного газу, GasTerra відмовилася виконувати вимоги російського "Газпрому" щодо оплати в рублях.

GasTerra прийняла рішення не виконувати односторонні вимоги Газпрому щодо оплати. Ці вимоги є результатом указу президента росії путіна щодо оплати поставок російського газу. У відповідь на це рішення GasTerra "Газпром" оголосив, що припиняє поставки з 31 травня 2022 року.

Фото: ANP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-