У Нідерландах зменшиться кількість реанімаційних ліжок через спад пандемії

У Нідерландах зменшиться кількість реанімаційних ліжок через спад пандемії

Укрінформ
У Нідерландах зменшилася кількість хворих на коронавірус, а в лікарнях уже з понеділка мають повернутися до кількості реанімаційних ліжок, яка була там у докоронавірусні часи.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на NOS.

“Зайнятість важкими хворими зменшилася до нормального рівня. Вже з понеділка кількість реанімаційних ліжок у медзакладах буде зменшено щонайменше до 1150 ліжок. Саме стільки ліжок було в реанімаційних відділеннях нідерландських лікарень до пандемії”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Нідерландах людям, які перехворіли на COVID-19, вводитимуть одну дозу вакцини

Зазначається, що у квітні через зростання на той час хворих на коронавірус у лікарнях було збільшено кількість реанімаційних ліжок до 1550. У Нідерландах кількість хворих на коронавірус продовжує зменшуватися щодня. Зокрема, станом на сьогодні, 4 червня, було зафіксовано 2440 нових випадків хворих на коронавірус, що на 345 менше, ніж учора. Наразі госпіталізовано 1065 пацієнтів з коронавірусом. З них 377 в реанімації.

Як повідомляв Укрінформ, у Нідерландах із 5 червня послаблять обмежувальні заходи, запроваджені через ситуацію з коронавірусом. Зокрема, в країні знову запрацюють кінотеатри, музеї та спортклуби.

Читайте також: Знову запрацюють бари та спортклуби: Нідерланди послаблять карантин

Кафе, бари та ресторани зможуть працювати до 22:00. Передбачається, що наступний етап послаблення карантинних обмежень відбудеться наприкінці червня, і тоді закладам харчування буде дозволено працювати до опівночі.

При цьому дотримання маскового режиму у громадських місцях та дистанції у 1,5 метра залишається обов’язковим.

У світі станом на ранок 4 червня зафіксували 172 910 914 випадків зараження коронавірусом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-