Париж: Кордони ЄС залишатимуться закритими для іноземців на невизначений час

Париж: Кордони ЄС залишатимуться закритими для іноземців на невизначений час

Укрінформ
Міністр Європи та закордонних справ Франції Жан-Ів Ле Дріан заявив, що кордони Європейського Союзу залишатимуться закритими для іноземців, нерезидентів європейської спільноти на невизначений час.

З такою заявою він виступив під час прямого ефіру на телеканалі LCL, який розмістив новину на своїй сторінці у Twitter, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Кордони за межами #ЄС залишаться закритими. Іноземець за межами Європи не може в’їхати», - сказав він.

Французький міністр також зауважив, що усім туристам, які з середи прибуватимуть до Франції з-за меж ЄС, буде пропонуватися добровільно перебувати на карантині упродовж 2-х тижнів.

Читайте також: Макрон розкритикував країни ЄС, які повністю закрили кордони в умовах пандемії

Раніше повідомлялося, що згідно з вимогами національної стратегії виходу з карантину, усі громадяни Франції, які мають симптоми коронавірусної хвороби, отримають результати вірусологічного тестування не пізніше, ніж за 48 годин.

Читайте також: Іспанія відкриє кордони для туристів наприкінці червня

За даними Worldometer, усього у Франції зареєстровано 179 927 випадків захворювання на коронавірус. Станом на ранок вівторка, 19 травня, загальна кількість підтверджених випадків COVID-19 у світі становить 4 894 222. При цьому число померлих із коронавірусом – 320 181. А кількість пацієнтів, які вже одужали – 1 908 065.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-