Депутат Бундестагу їде в Україну

Депутат Бундестагу їде в Україну

Ексклюзив
Укрінформ
Німецький депутат, член ряду комітетів Бундестагу, в тому числі, у справах Європейського Союзу і з економічного співробітництва і розвитку Матерн фон Маршалл відвідає наступного тижня Україну.

Про це він розповів кореспондентові Укрінформу.

"В ролі доповідача по Україні в Комітеті у справах ЄС німецького Бундестагу я зустрінуся з українськими парламентаріями і політиками, представниками міжнародних організацій, представниками партій і зацікавлених сторін громадянського суспільства в Україні", - повідомив фон Маршалл.

Під час поїздки 17-21 вересня член фракції ХДС/ХСС планує також зустрітися з представниками Консультативної місії ЄС (EUAM Ukraine) та місії ОБСЄ, щоб обговорити, зокрема, ситуацію на сході України.

Скласти власне уявлення про те, що відбувається в регіоні, німецький парламентарій зможе, побувавши на лінії розмежування. Куди саме він поїде, фон Маршалл не уточнив.

"Політичні переговори і зустрічі з громадянами на сході країни, в Харкові і в столиці Києві дають простір для детального обговорення поточних тем. Цей візит сприятиме більш глибокому розумінню проблем регіону з точки зору політики, безпеки, економіки і громадянського суспільства", - зазначив парламентарій.

Крім того, в Києві депутат Бундестагу зустрінеться з керівництвом Німецько-Української торгово-промислової палати.

Читайте також: Німеччина зробить все для досягнення миру в Україні – держсекретар Зайберт

Днями в Україні (Києві, Львові та Одесі) побувала делегація на чолі з заступником президента Бундестагу Вольфгангом Кубікі, а в даний час в Україні перебувають голова групи дружби ФРН-Україна в німецькому парламенті Омід Нуріпур і координатор з питань міжгромадської співпраці з РФ, Центральною Азією і країнами Східного партнерства, депутат Бундестагу Дірк Візі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-