Лавров каже, що Путін готовий зустрітися з Трампом

Лавров каже, що Путін готовий зустрітися з Трампом

Укрінформ
Глава МЗС РФ Сергій Лавров заявив про готовність Росії «зустрічатися з представниками навіть тих країн, які проводять недружню політику, в тому числі – США».

Про це Лавров заявив 12 серпня, повідомляє ТАСС.

"Ми ніколи від контактів не йшли, в тому числі й з представниками тих країн, які проводять явно недружню політику по відношенню до нас. Тому, якщо лідери відчують необхідність зустрітися та повернутися до тих питань, які, як нам здавалося, мають об'єднувати повинні Росію та США, але які викликають відторгнення в деяких кіл всередині США, думаю, така зустріч відбудеться", - заявив Лавров.

Читайте також: Помпео і Лавров обговорили санкції проти РФ і ситуацію в Сирії - Держдеп

Як повідомляв Укрінформ, у середу Державний департамент США заявив, що, починаючи з 22 серпня, Сполучені Штати запроваджують санкції проти Росії через застосування нею бойової хімічної речовини "Новічок" у Солсбері, Велика Британія.

Читайте також: У Держдепі оцінили, скільки російських підприємств опиняться під новими санкціями

Пізніше стало відомо, що обмеження вводитимуться у два етапи, якщо Росія не припинить використання хімічної/біологічної зброї та не погодиться допустити на свої об'єкти міжнародних спостерігачів як гарантію, що ця зброя більше не використовуватиметься.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-