Українська громада Канади допоможе провести конференцію щодо реформ в Україні

Українська громада Канади допоможе провести конференцію щодо реформ в Україні

Укрінформ
Українська громада рада рішенню провести наступну конференцію щодо реформ в Україні у Канаді.

Про це заявив президент Конгресу українців Канади Павло Ґрод, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Зважаючи на успіх попередніх двох конференцій щодо реформ в Україні, які пройшли у Великобританії в 2017-ому і Данії цього року, ми раді, що Канада прийме конференцію наступного року”, - сказав Ґрод.

Він пообіцяв докласти зусиль, аби під час конференції була врахована позиція української громади. “Ця конференція - це можливість продовжити розбудовувати підтримку широких та трансформативних реформ в Україні, які проводяться у той час, як країна обороняє себе від російської агресії. КУК із нетерпінням очікує на тісну співпрацю із урядом Канади та іншими зацікавленими сторонами, аби погляди та занепокоєння українсько-канадської громади були добре представлені під час конференції”, - наголосив президент Конгресу українців Канади.

Читайте також: Канада прийме наступну конференцію із питань реформ в Україні

Як повідомляв Укрінформ, друга міжнародна конференція щодо реформ в Україні пройшла у середу в Копенгагені. Участь у ній взяли глави МЗС країн-членів НАТО, ЄС та G7. Головною метою цьогорічного заходу було ознайомлення міжнародних партнерів зі здобутками України у проведенні системних реформ, а також окреслення подальших напрямів взаємодії та практичної допомоги Україні на цьому шляху. Наступний подібний захід пройде у 2019 році в Канаді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-