Канада прийме наступну конференцію із питань реформ в Україні

Канада прийме наступну конференцію із питань реформ в Україні

Укрінформ
Наступна конференція з питань реформ в Україні пройде в Канаді у 2019 році.

Про це оголосила міністр закордонних справ Канади Христя Фріланд, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Рада оголосити, що Канада прийме конференцію із питань реформ в Україні наступного року. Це - безпрецедентна можливість для Канади зібрати міжнародних партнерів та проявити нашу непохитну підтримку України. Разом ми можемо збудувати майбутнє, яке народ України заслуговує та до якого прагне", - сказала Фріланд.

У її відомстві додали, що на цю конференцію зберуться міністри закордонних справ країн ЄС, G7 та НАТО, "аби підтримати Україну на шляху демократичних та економічних реформ". "Канада рішуче налаштована разом із міжнародною спільнотою працювати над підтримкою України й досягненням безпечного, суверенного й процвітаючого майбутнього для народу України", - наголосили у МЗС.

Читайте також: Україна на передовій у війні між демократією та авторитаризмом - Фріланд

Як повідомляв Укрінформ, головною метою цьогорічної конференції, що проходить сьогодні у Копенгагені, є ознайомлення міжнародних партнерів зі здобутками України у проведенні системних реформ, а також окреслення подальших напрямів взаємодії та практичної допомоги Україні на цьому шляху. Українську делегацію очолює прем'єр-міністр Володимир Гройсман. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-