Кембриджський університет допоможе студентам і науковцям, які вимушено залишили Україну

Кембриджський університет допоможе студентам і науковцям, які вимушено залишили Україну

Укрінформ
Кембриджський університет у Великій Британії запустив пакет підтримки для студентів і науковців, які змінили місце проживання внаслідок російської агресії в Україні.

Як передає Укрінформ, про це Міністерство освіти і науки повідомляє у Телеграмі.

Проректор закладу Стівен Туп зазначив, що ініціативу було розроблено в партнерстві з українськими університетами та урядом.

«Від початку вторгнення університет співпрацює з лідерами освіти в Україні, щоб підтримати вчених і студентів, чиє життя було розірвано гуманітарною трагедією. Від онлайн-ресурсів, що одразу стали доступними для переміщених українських студентів, до всеосяжного пакету підтримки. Наша спільнота готова робити все можливе, щоб підтримати Україну в умовах війни», – зазначив професор Туп.

Читайте також: PayPal продовжив до вересня безкомісійний період на міжнародні платежі для українців

Фонд допомоги постраждалим студентам, які наразі навчаються в Кембриджі, вже надає допомогу, а в межах пакету підтримки розробляються плани збільшення можливостей для навчання евакуйованих українських здобувачів освіти.

Як повідомляв Укрінформ, у Міносвіти поінформували, що новий навчальний рік у школах розпочнеться з 1 вересня. Вишам та коледжам рекомендовано розпочати заняття з середини серпня.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-