PayPal продовжив до вересня безкомісійний період на міжнародні платежі для українців

PayPal продовжив до вересня безкомісійний період на міжнародні платежі для українців

Укрінформ
Сервіс PayPal продовжив безкомісійний період на міжнародні платежі для українців до вересня цього року.

Як передає Укрінформ, про це Міністерство цифрової трансформації України повідомляє у Телеграмі.

"За три місяці роботи сервісу українці створили понад 200 тисяч акаунтів, відправили та отримали платежів на понад 200 млн дол. Саме за допомогою PayPal українці можуть підтримувати рідних, які опинилися за кордоном, збирати донати зі всього світу на армію", - ідеться у повідомленні.

У Мінцифри зазначають, що наступним кроком має стати запуск PayPal для бізнес-акаунтів. Це важливо, щоб український бізнес міг розвиватися, а інтернет-магазини і виробники могли продавати продукцію по всьому світу, приймаючи гроші на PayPal.

У міністерстві подякували CEO PayPal Дену Шульману за підтримку України та майже пів мільярда доларів, які за сприяння компанії надійшли на рахунки благодійних організацій, що допомагають українцям по всьому світу.

Читайте також: У Польщі залізниця з 1 липня скасовує безкоштовний проїзд для українців

Як повідомляв Укрінформ, PayPal є одним зі світових лідерів серед платіжних систем, що дозволяє виводити гроші з різних сайтів до себе на банківський рахунок, здійснювати покупки в інтернеті, а також легко переказувати гроші між акаунтами всередині системи. Раніше для українців була доступна лише одна із можливостей платіжної системи - витрачати гроші зі свого облікового запису, але не отримувати їх. Від березня система PayPal повноцінно працює в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-