Офіс реформ розпочав підготовку пропозицій до плану відновлення України

Офіс реформ розпочав підготовку пропозицій до плану відновлення України

Укрінформ
5 травня відбулися перші засідання робочих груп, створених при Національній раді з відновлення України від наслідків війни, щодо підготовки пропозицій до комплексного Плану відновлення України.

Про це повідомляє Офіс реформ Кабінету Міністрів України в Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Розпочалась підготовка пропозицій до комплексного Плану відновлення України. Основним завданням робочих груп при Нацраді з відновлення України від наслідків війни у найближчі тижні буде аналіз поточної ситуації та розробка пропозицій до Плану відновлення та розвитку України в межах ініціативи United 24», — йдеться в повідомленні.

Читайте також: Фонд United24 дозволить консолідувати допомогу на відбудову України - Шмигаль

Зазначається, що 5 травня пройшли установчі засідання перших чотирьох робочих груп: Відновлення та розвиток економіки; Функціонування фінансової системи, її реформування; Екологічна безпека; Аудит збитків, понесених внаслідок війни.

Наголошується, що експерти Офісу реформ КМУ надаватимуть інформаційно-аналітичну підтримку робочим групам, створеним при Нацраді з відновлення України.

Читайте також: Шмигаль у Польщі презентував основні позиції плану відновлення України

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів за дорученням Президента Володимира Зеленського підготував План відновлення країни, який став одним з компонентів глобальної ініціативи United 24 з підтримки України у боротьбі проти російської агресії. 5 травня в рамках візиту до Варшави Прем’єр-міністр Денис Шмигаль презентував міжнародним партнерам і донорам платформу United24, створення якої ініціював Президент Володимир Зеленський, і План відновлення України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-