Джонсон пообіцяв посилити артилерійську підтримку України

Джонсон пообіцяв посилити артилерійську підтримку України

Укрінформ
Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон пообіцяв збільшити артилерійську підтримку України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ВВС.

Виступаючи в Палаті громад після відеодзвінка із західними союзниками, Джонсон сказав, що «життєво важливо, щоб ми не дозволили путіну набрати обертів» на Донбасі.

«Тому ми збільшуємо постачання військової техніки, яка зараз особливо потрібна українцям», – сказав він, додавши, що війна стала «артилерійським конфліктом».

Читайте також: Джонсон у великодньому привітанні заговорив українською

«Це те, що ми їм надаємо, крім багатьох інших форм підтримки», - додав він.

Нагадаємо: 24 лютого 2022 року росія продовжила військову агресію проти України, що почалася у 2014 році, та розпочала масовані бомбардування мирних українських міст та селищ. Російські військові розв’язали масовий терор на тимчасово окупованих територіях. Збройні Сили України та Сили територіальної оборони чинять запеклий опір російським загарбникам та завдають їм величезних втрат. На боротьбу з агресором піднявся весь народ України.

Читайте також: Джонсон високо оцінив мужність українських військових

ЄС застосував вже п’ять послідовних пакетів економічних та індивідуальних санкцій проти росії та її чиновників, і готує шостий пакет секторальних санкцій, який може охоплювати ключовий російський імпорт енергоносіїв, що на сьогодні залишається головним джерелом живлення російської «машини війни».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-