У Миколаєві створили нову айдентику й забрендували трамвайні зупинки

У Миколаєві створили нову айдентику й забрендували трамвайні зупинки

Фото
Укрінформ
У Миколаєві розробили та почали втілювати в життя нову айдентику й навігацію для зупинок громадського транспорту з використанням туристичного бренду «Місто на хвилі».

Про це повідомляється на сайті Миколаївської міської ради, передає Укрінформ.   

«На зупинках громадського транспорту в Миколаєві з'явилась нова навігація та айдентика. В рамках пілотного проєкту новий дизайн із використанням кольорів туристичного бренду «Місто на хвилі» вже втілений на п'яти трамвайних зупинках. Зокрема, на  маршрутах №1 та №3 по вулиці Потьомкінська та вулиці Декабристів», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що дизайнер Валентин Ігнатов не лише розробив унікальний макет для зупинкових комплексів, підкресливши їхній винятковий характер, а й оновив дизайн схеми руху електротранспорту.

«Це пілотний проєкт оновлення дизайну миколаївських зупинок з використанням туристичного бренду. Наш подальший крок – спільне визначення єдиної концепції облаштування та підготовки уніфікованих зразків зупинкових павільйонів», – розповіла в.о. директора Агенції розвитку Миколаєва Анна Ганжул.

Читайте також: У Миколаєві інноваційним туристичним маршрутом скористалися понад 13% іноземців

Оновлена повноформатна схема вміщає в собі різну корисну для користувача інформацію. Таку, як пересадки на інші гілки трамваю, виходи до вокзалів і причалів, місцевих туристичних локацій (інформацію про парки, зони відпочинку та інфраструктурні об'єкти).

Також вона містить зонування, маршрути водного та залізничного пасажирського транспорту. Крім того, є транслітерація назв зупинок й міських об'єктів, інформація про довжину маршруту, час роботи та середній інтервал руху трамваю.

Фото: Миколаївська міськрада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-