На гірськолижних курортах Австрії фіксують спалахи COVID-19

На гірськолижних курортах Австрії фіксують спалахи COVID-19

Укрінформ
На тірольському курорті Ішгль, який на початку пандемії COVID-19 став "розсадником" коронавірусу, знову зафіксовано спалах інфекції у ресторані.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє австрійська газета Wiener Zeitung.

"В ішгльському Après-Ski-барі "Kitzloch", який потрапив у заголовки газет на початку пандемії коронавірусу, у ще одного протестованого виявлено позитивний результат – це уже п’ятий випадок коронавірусу серед працівників", - йдеться у повідомлені.

Зазначається, що перед цим у чотирьох працівників було виявлено COVID-19, з трьох з них – штам Омікрон.

З огляду на спалах коронавірусної інфекції органи охорони здоров’я Тіроля запустили масове тестування усіх співробітників закладу, також рекомендовано пройти тест і працівникам з закладів курорту.

Крім того, коронавірус виявлено у 19 лижних інструкторів на гірськолижному курорті у тірольському Кірхберзі. Як зазначає видання Kronen Zeitung, інструктори працювали у цьому районі з 25 грудня. Місцеві органи влади закликали усіх людей, які перебували у районі курорту провести превентивно ПЛР-тест на коронавірус.

Як повідомляв Укрінформ, сотні відпочивальників, передусім зі скандинавських країн, але також з Німеччини, на початку березня 2020 року заразилися коронавірусом на австрійському гірськолижному курорті Ішгл (Ischgl) у Тіролі. Епіцентром зараження був ресторан-бар Kitzloch, роботу якого не припинили після виявлення перших випадків захворювання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-