Балі цьогоріч прийняв менше як 50 іноземних туристів

Балі цьогоріч прийняв менше як 50 іноземних туристів

Укрінформ
Через суворі заходи прикордонного контролю та закритий аеропорт Балі перейшло від прийому мільйонів міжнародних відвідувачів до 45 осіб у 2021 році. 

Як повідомляє Укрінформ, про це повідомляє CNN.

"Це найменша кількість іноземних туристів, які ми коли-небудь реєстрували", - сказав Ньоман Геде Гунадіка, голова відділу туризму провінції Балі.

Це двозначне число належить до періоду з січня до жовтня 2021 року і було підтверджено Центральним статистичним бюро Балі.

Оскільки міжнародний аеропорт острова Нгурах-Рай (DPS) у Денпасарі майже весь рік закрито для міжнародних рейсів, майже всі ці 45 туристів приїхали на приватних яхтах.

Для порівняння, у 2019 році Балі реєструвало 6,2 млн міжнародних туристів, а у 2020 році – 1,05 млн.

Попри те, що аеропорт офіційно відкрився для міжнародних рейсів 14 жовтня, досі виконувалися лише внутрішні рейси в аеропорт та з нього, переважно зі столиці Індонезії Джакарти.

Як повідомляє видання, щоб приїхати на Балі, іноземні туристи мають дотримуватися суворих правил в'їзду у зв'язку з коронавірусом.

Після прибуття на територію країни необхідно пройти загальнообов’язковий карантин терміном 10 діб (самоізоляція проходить в одному з готелів, визначених Урядом Республіки Індонезія, власним коштом).

Також необхідно отримати бізнес-візу вартістю 300 доларів США (нині туристичних віз немає), пройти кілька ПЛР-тестів та придбати спеціальне медичне страхування. Крім того, вартість авіаквитків вища, ніж зазвичай, через відсутність прямих рейсів.

Фото: ©EPA/Jiji

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-