Львівські музеї та екскурсії вихідними можна відвідати за акційною пропозицією

Львівські музеї та екскурсії вихідними можна відвідати за акційною пропозицією

Укрінформ
У Львові 18-19 грудня відбудеться акція «День народження #ДляСвоїх». З цієї нагоди запрошують у відповідні музеї та на авторські екскурсії за вигідними умовами: двоє відвідувачів зможуть прийти за вартістю одного квитка.

Про це повідомили у Львівському туристичному офісі, передає Укрінформ.

«День народження #ДляСвоїх – акція, у межах якої можна відвідати екскурсії та заклади культури за акційною ціною – йдуть двоє, платить один. Подія присвячена відзначенню ювілейних дат – днів народжень визначних людей, заснуванню архітектурних пам’яток та установ Львова і триватиме впродовж 18-19 грудня 2021 року», – йдеться у повідомлені.

Тобто кожен учасник, оплативши послугу, може безкоштовно провести з собою ще одну людину. В програмі є і музеї, які пропонують акційні ціни за вхід та екскурсії експозиціями. До заходу долучилися й львівські гіди, які пропонують різноманітні екскурсії.

За словами організаторів, така акція – це своєрідні підсумки року, а також підтримка гідів та музеїв, діяльність яких була частково обмежена у зв'язку з посиленням карантину. Важлива складова – залученість до неї жителів та гостей міста, адже такі заходи дають їм можливість більше дізнатися про Львів і людей, пов'язаних з ним.

Серед ювілярів та учасників акції: музей «Львів стародавній», який пропонує мандрівку середньовічним Львовом та знайомство з визначними діячами, які творили місто у той час; знайомство з першим трамвайним депо – LEM Station; Дім Франка передбачає інтерактивну мандрівку відвідувачів будинком-музеєм письменника та його родини; до 250-річчя астрономічної обсерваторії Львівського університету відвідувачам покажуть локації, дотичні до її роботи, а з нагоди 120-річчя спорудження будівлі пожежної стражниці Львова запрошує музей пожежництва тощо.

Для того, щоб відвідати музей чи екскурсію, потрібно зв'язатися з гідом чи культурною установою телефоном, щоб зареєструватись на подію, а в окремих випадках – заповнити Google-форму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-