Відкриття хорватського туристичного офісу в Україні сприятиме зростанню турпотоків – Зеленський

Відкриття хорватського туристичного офісу в Україні сприятиме зростанню турпотоків – Зеленський

Відео
Укрінформ
Відкриття хорватського туристичного офісу в Україні сприятиме збільшенню туристичних потоків між двома країнами.

Про це Президент України Володимир Зеленський сказав під час спільної з Прем'єр-міністром Республіки Хорватія Андреєм Пленковичем заяви для ЗМІ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я дякую за особисту ініціативу щодо відкриття туристичного офісу в Україні. Це, безсумнівно, буде сприяти зростанню туристичних потоків", – сказав Зеленський.

Він зазначив, що на зустрічі з Пленковичем окрему увагу було приділено перспективам поглиблення торговельно-економічної співпраці двох країн. А також додав, що між Україною та Хорватією є значний нереалізований потенціал.

"Я впевнений, що цими днями буде закладено фундамент для нових та успішних українсько-хорватських бізнес-проєктів", – зауважив Зеленський.

Прем’єр-міністр Хорватії Андрей Пленкович раніше на зустрічі з Прем’єр-міністром Денисом Шмигалем запевнив, що Хорватія сприятиме відкриттю офісів хорватських туристичних агенцій в Україні.

Як повідомляв Укрінформ, 8 грудня відбулася зустріч Президента України Володимира Зеленського та Прем'єр-міністра Республіки Хорватія Андрея Пленковича. Цього ж дня пройшла зустріч Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля з Прем’єр-міністром Хорватії. Сторони обговорили поглиблення співпраці у торгово-економічній, туристичній галузі, у сфері цифровізації та освіти. О 16:30 глави урядів двох країн відкриють українсько-хорватський бізнес-форум.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-