Іспанський лоукост Vueling почав літати в Україну

Іспанський лоукост Vueling почав літати в Україну

Укрінформ
Іспанський лоукост-перевізник Vueling Airlines розпочав пасажирські рейси регулярного сполучення між Парижем та Києвом.

Як передає Укрінформ, про це Міжнародний аеропорт "Бориспіль" повідомляє у Фейсбуці

Команда аеропорту привітала екіпаж авіакомпанії з новим напрямком.

«Ми раді вітати в нашій авіаційній родині ще одну авіакомпанію – Vueling Airlines. Відсьогодні до аеропорту «Бориспіль» здійснюють перевезення 38 авіакомпаній за 118 напрямками. Отже, це свідчить про швидке відновлення пасажирських перевезень, а також про те, що наша стратегія стосовно залучення нових перевізників та розширення мережі працює і приносить певні результати. Початок співпраці з Vueling дуже важливий для нас, адже ще один європейський лоукост підтвердив свою цікавість до України. Бажаємо авіакомпанії задоволених клієнтів, безпечних польотів та нових маршрутів”, – зазначив генеральний директор Міжнародного аеропорту «Бориспіль» Олексій Дубревський.

Компанія Vueling літає до Міжнародного аеропорту «Бориспіль» з паризького аеропорту Орлі. Авіаперевізник виконує рейси з Києва двічі на тиждень – щовівторка та щонеділі. Флот авіакомпанії складається з літаків типу A320 та А319.

Як повідомляв Укрінформ, 1 грудня авіакомпанія Air Ocean Airlines анонсувала відкриття нового рейсу з Міжнародного аеропорту «Запоріжжя» до Львова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-