SkyUp почне літати до Тель-Авіва з Києва та Одеси

SkyUp почне літати до Тель-Авіва з Києва та Одеси

Укрінформ
Українська авіакомпанія SkyUp Airlines почне літати до Тель-Авіва з Києва у листопаді та з Одеси у грудні 2021 року.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба авіакомпанії

Зазначається, що рейси за маршрутом Київ — Тель-Авів — Київ авіакомпанія почне виконувати з 25 листопада 2021 року. Вильоти з Києва заплановані у четвер та неділю, однак програма польотів буде поступово розширюватися.

Старт рейсів за маршрутом Одеса — Тель-Авів — Одеса запланований на 15 грудня 2021 року, польоти виконуватимуться щосереди.

Із 1 листопада на територію Ізраїлю можуть в'їхати іноземні туристи, які відповідають таким критеріям: за останні 14 днів перед в'їздом до Ізраїлю не перебували у "червоній" країні; щеплені вакциною, визнаною ВООЗ, перед в’їздом до Ізраїлю (крім цього, необхідно здати ПЛР-тест щонайбільше за 72 години до відправлення); пасажирам не заборонявся в'їзд з інших причин; в'їжджають до Ізраїлю через аеропорт імені Бен-Гуріона. Пасажири мають заздалегідь заповнити декларацію особи, яка в'їжджає до Ізраїлю.

Читайте також: Український лоукостер разом із квитком на літак пропонує замовити тест на COVID-19

Після прибуття до Ізраїлю (крім документів, що вказані вище) необхідно пред’явити на паспортному контролі документи, які підтверджують мету поїздки. Дотримання цих рекомендацій не є гарантією безперешкодного в’їзду на територію Ізраїлю, оскільки рішення щодо пропуску (чи не пропуску) іноземних громадян, зокрема громадян України, ухвалюють співробітники прикордонної служби Держави Ізраїль за результатами додаткових ретельних співбесід.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-