Український лоукостер разом із квитком на літак пропонує замовити COVID-тест

Український лоукостер разом із квитком на літак пропонує замовити COVID-тест

Укрінформ
Українська авіакомпанія SkyUp Airlines запускає сервіс для замовлення ПЛР-тесту та/або швидкого антиген-тесту під час бронювання квитків на сайті авіакомпанії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба авіакомпанії. 

"Для зручності пасажирів, яким для виїзду за кордон, повернення в Україну чи внутрішнього перельоту потрібно робити тест на COVID-19, SkyUp Airlines із партнерами створили спільний сервіс. Під час бронювання квитків на сайті авіакомпанії або в особистому кабінеті після реєстрації на skyup.aero для активних бронювань можна замовити ПЛР-тест та/або швидкий антиген-тест", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на офіційному сайті авіакомпанії пасажир може забронювати тестування на COVID-19 методом ПЛР або швидкий антиген-тест.

Замовити послугу можна двома способами:

  • під час бронювання квитків на сайті авіакомпанії;
  • додати опцію до вже купленого квитка в особистому кабінеті пасажира.

Під час оформлення замовлення послуги потрібно ввести персональні дані пасажира, якому необхідно зробити тест, вибрати вид тестування (ПЛР або швидкий антиген-тест), адресу лабораторії, дату і час тестування із запропонованих.

Читайте також: Пасажирів без COVID-документів уже не пускають у потяги

Після оплати на вказану електронну адресу і контактний номер телефону надійде повідомлення з ваучером та індивідуальним номером замовлення. Для виконання процедури забору матеріалу на тестування пасажиру необхідно з’явитися за вибраною адресою до лабораторії у визначені під час її бронювання дату і час. Під час візиту необхідно надати отриманий на електронну пошту ваучер та заповнити анкету.

Як повідомляв Укрінформ, за добу 31 жовтня в Україні️ зафіксовано 13 936 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19. За весь час пандемії в Україні захворіло 2 936 238 осіб, одужало – 2 442 098 осіб, летальних випадків – 68 027.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-