Англія з 22 листопада відкриває кордони для щеплених вакциною CoronaVac

Англія з 22 листопада відкриває кордони для щеплених вакциною CoronaVac

Укрінформ
З 22 листопада Англія почне визнавати усі вакцини проти коронавірусу, які схвалила Всесвітня організація охорони здоров'я, зокрема китайські. 

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на сайт британського уряду.

На додаток до вакцин Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Covishield та Johnson & Johnson, тепер в Англії визнаватимуть CoronaVac, Sinopharm і Covaxin.

Це означає, що Англія з 4 ранку, 22 листопада, відкриє кордони для повністю щеплених вищезазначеними вакцинами туристів, які отримали сертифікати про вакцинацію, без обов'язкового проходження карантину після прильоту.

Читайте також: Британія до кінця року передасть 20 мільйонів COVID-вакцин іншим країнам

Для тих, хто не вакцинувався, потрібно буде за три дні до поїздки в Англію зробити тест. Також мандрівникам потрібно здати тести на COVID-19 на другий і восьмий день перебування в Англії. А ще протягом 48 годин до прибуття треба заповнити спеціальну форму.

По прибуттю на туриста чекає 10-денний карантин.

Як повідомляв Укрінформ, Англія з 11 жовтня додала Україну до списку країн та територій, чиї документи про повний курс вакцинації від коронавірусу вона визнає.

За даними сайту Worldometer, у світі станом на ранок 9 листопада виявлено 251 080 647 випадків COVID-19, зокрема 5 071 092 летальних, одужали 227 339 242 особи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-