У Дніпрі до тижня туризму проводитимуть по чотири безкоштовні екскурсії на день

У Дніпрі до тижня туризму проводитимуть по чотири безкоштовні екскурсії на день

Фото, відео
Укрінформ
У місті Дніпро розпочався тиждень туризму, під час якого, зокрема, пропонують по чотири безкоштовні пішоходні екскурсії щодня.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу Дніпровської міської ради.

«У межах тижня туризму у місті професійні гіди до 3 жовтня чотири рази на день проводять безкоштовні пішохідні екскурсії. Щоб на них потрапити, необхідно попередньо зареєструватися», – йдеться у повідомленні.

За словами заступниці директора комунального підприємства «Агентство розвитку Дніпра» Дніпровської міської ради Олени Мозгіної, екскурсії демонструють різноплановість і багатокультурність міста: Дніпро торговельний, бізнесовий, романтичний, зелений, історичний тощо.

«Підібрали найбільш цікаві маршрути. Їх проводять близько десяти професійних екскурсоводів, випускники першої міської школи гідів, які люблять Дніпро, багато про нього знають і залюбки про місто розказують. Досить часто такими заходами відкриваємо Дніпро не лише для туристів з інших міст, іноземців, а й для самих жителів. Тож запрошуємо усіх охочих долучатися, буде цікаво», – розповів гід Ярослав Ярошенко.

Читайте також: У Києві до Дня туризму відзначили випускників першої «Академії гостинності»

У міськраді зазначили, що сьогодні Ярошенко провів першу екскурсію у межах тижня туризму «Дніпровський Старий ринок, або Озерка тут ні до чого» для слухачів соціального проєкту «Університет третього віку».

У межах тижня туризму діє також сувенірний ярмарок на площі Героїв Майдану.

Фото: dniprorada.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-