У Миколаєві влаштують фестиваль перцю

У Миколаєві влаштують фестиваль перцю

Укрінформ
У Миколаєві найближчими вихідними відбудеться фестиваль перцю.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на сторінку Фонду розвитку Миколаєва у Фейсбуці

Організатори зазначають, що у неділю, 12 вересня, у мікрорайоні Тернівка відбудеться «смачний» фестиваль Pepperfest. Його підготували випускниці «Школи креативного туризму».

У програмі фестивалю – екоярмарок, на який запрошують овочівників та кухарів, що готують народні страви; виставка-продаж виробів декоративно-ужиткового мистецтва; виступ фольклорних, етнографічних, хореографічних колективів, ансамблів народної пісні та окремих виконавців.

Крім того, на гостей чекає парад Bebi zelenchzi (дефіле наймолодших учасників фестивалю в тематичних образах), майстер-класи, конкурси, розіграші. Охочі зможуть продегустувати страви болгарської та української національних кухонь.

Читайте також: На Запоріжжі відбудеться етнофестиваль «Легенди степу»

Як повідомляв Укрінформ, у Миколаєві в межах міжнародного грузинсько-українсько-болгарського проєкту «Туризм. Спадщина. Творчість» працювала «Школа креативного туризму». Тут навчалися майбутні засновники стартапів у сфері нетрадиційного туризму.

Проєкт реалізує ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» за підтримки Georgian Arts and Culture Centre, Tbilisi (GE) за кошти Європейського Союзу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-