На Миколаївщині стартує ремонт дороги на «Миколаївській Рів’єрі»

На Миколаївщині стартує ремонт дороги на «Миколаївській Рів’єрі»

Укрінформ
На Миколаївщині за проєктом «Миколаївська Рів'єра» стартує ремонт дороги Т-15-07 Миколаїв – Парутине – Очаків – база відпочинку «Чорноморка».

Це стало можливим завдяки програмі Президента «Велике будівництво», повідомляє Укрінформ із посиланням пресслужбу Миколаївської ОДА. 

«У межах «Великого будівництва» стартує ремонт дороги «Миколаївська Рів’єра» – Т-15-07. Це важливий туристичний об’єкт. Тому ми зібрали усіх керівників, залучених у процес, голів громад, Службу автодоріг, щоб вибудувати взаємну комунікацію та мати конструктивний діалог», – сказав голова Миколаївської ОДА Віталій Кім.

Зазначається, що загальна протяжність дороги 72,8 км. На замовлення Служби автодоріг у Миколаївській області вже виконано роботи з поточного середнього ремонту на трьох ділянках автошляху загальною протяжністю 7,4 км.

Після підписання договору із підрядною організацією розпочнуться ремонтні роботи на наступній ділянці протяжністю 55,8 км, додали в ОДА.

Читайте також: На Волині відремонтували дороги до Шацьких озер

Як повідомляв Укрінформ, на Миколаївщині розробляють муніципальний проєкт «Миколаївська Рів'єра». Він передбачає створення автомобільних шляхів та велодоріжок, а також морських сполучень між курортними зонами області, які прилягають до Чорноморського узбережжя.

Зокрема, «Миколаївська Рів'єра» поєднає міста Миколаїв, Очаків, селища Чорноморку, Рибаківку, Лугове, Морське та Коблеве, Куцурубську, Радсадівську, Очаківську, Чорноморську та Коблівську ОТГ, Тилігульський ландшафтний парк, винні заводи, устричну ферму «Скіфія».

Центром цього проєкту буде Національний заповідник «Ольвія», що у селі Парутине Очаківського району.

Загалом цього року в Україні планується відремонтувати або збудувати 6 500 км доріг і 150 мостів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-