Фінляндія послаблює правила в'їзду для туристів

Фінляндія послаблює правила в'їзду для туристів

Укрінформ
Фінляндія з 1 вересня більше не вимагатиме від мандрівників, які прибувають з країн і регіонів, що не належать до групи ризику, пред'являти негативний тест на коронавірус або сертифікат про вакцинацію від COVID-19.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на пресреліз уряду Фінляндії. 

До таких країн та регіонів, які не мають високої кількості хворих, належать Гонконг, Китай, Макао, Мальта, Тайвань, Угорщина, Нова Зеландія, Польща, Ватикан та деякі муніципалітети Норвегії та Швеції.

Також відвідувачам, які прибувають з цих країн чи регіонів, не потрібно проходити повторний тест на COVID-19 упродовж 72-120 годин після прибуття до Фінляндії.

Мандрівники, які прибувають до Фінляндії з інших країн та районів, будуть зобов’язані пред’явити свідоцтво про одужання від COVID-19 протягом останніх шести місяців, підтвердження про повний курс вакцинації або негативний тест на COVID-19, зроблений до прибуття.

Читайте також: Італія спростила умови в’їзду для вакцинованих українців

Новий указ буде чинним до 15 жовтня. Перелік країн і районів та загальна епідеміологічна ситуація будуть переглядатися що два тижні, наголосив уряд.

За даними сайту Worldometer, від початку пандемії коронавірусу у Фінляндії зафіксували понад 127 тисяч випадків COVID-19, зокрема більше тисячі летальних. Одужали 46 тисяч хворих.

Як повідомляв Укрінформ, 9 серпня Фінляндія відкрила кордони для громадян України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-