На Сумщині ремонтують дорогу до популярного серед туристів крейдяного плато

На Сумщині ремонтують дорогу до популярного серед туристів крейдяного плато

Велике будівництво
Укрінформ
На Сумщині за президентською програмою "Велике будівництво" розпочався ремонт дороги до популярної туристичної локації – села Могриця з крейдяним плато.

Про це повідомила пресслужба Сумської ОДА, передає Укрінформ.

"Наразі розпочинаємо відновлювати дорогу, яка веде туристів до одного з наймагічніших і творчих місць Сумщини – Могриці. Саме тут, на крейдяному плато, збираються учасники симпозіуму з лендарту "Простір Покордоння" і творять свої шедеври з природних матеріалів", – прокоментував подію очільник ОДА Дмитро Живицький.

За його словами, Могриця заслуговує на те, щоб стати одним із туристичних «магнітів» не лише Сумщини, а й усієї України. І відновлення автошляху має цьому посприяти.

Читайте також: На Волині відновлять дорогу до озера Світязь

Зазначається, що поточний середній ремонт ведеться на ділянці протяжністю 2,5 км автомобільної дороги місцевого значення Храпівщина – Могриця. З державного бюджету на нього передбачено 18 млн грн. Закінчити роботи за графіком мають до 9 вересня.

Як повідомлялося, в 2021 році на Сумщині за програмою "Велике будівництво" заплановано відремонтувати понад 200 км доріг державного значення та понад 60 км – місцевого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-