На Волині відновлять дорогу до озера Світязь

На Волині відновлять дорогу до озера Світязь

Велике будівництво
Укрінформ
На Волині розпочався ремонт дороги Т-03-01 Залісся — /Т-03-02/, що пролягає вздовж північної сторони одного з головних туристичних «магнітів» регіону — озера Світязь.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Служба автомобільних доріг Волинської області у Фейсбуці.  

Зазначається, що з 13,2 км загальної протяжності траси невідкладного ремонту потребували 5,6 км. Наразі підрядники працюють на ділянці від села Пульмо до урочища «Гряда». Рух транспорту під час ремонту організовано у реверсному режимі.

«Проєктною документацією передбачено влаштування двох шарів основи, поверх якої — два шари асфальту, нанесення дорожньої розмітки, встановлення дорожніх знаків, влаштування тротуару по всій протяжності ділянки зі сторони прибережної смуги Світязя, облаштування узбіч, а також ремонт розташованого на цій ділянці мосту», — йдеться у повідомленні.

Завершити роботи планується наприкінці жовтня. Це вже третя дорога Шаччини, що відновлюється за програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво». Наразі відремонтовано понад 26 км автошляху Т-03-02 та всю дорогу Т-03-06 — 22,5 км.

Читайте також: На Рівненщині відновлюють дорогу до найпрозорішого в Україні озера

Як повідомляв Укрінформ, раніше заступник голови Офісу Президента, координатор програми «Велике будівництво» Кирило Тимошенко розповів, що у 2021 році планується відновити 4500 км доріг державного та 2000 км місцевого значення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-