Укрзалізниця призначила додаткові літні поїзди до Рахова та Одеси

Укрзалізниця призначила додаткові літні поїзди до Рахова та Одеси

Укрінформ
АТ "Укрзалізниця" на літній період призначило додаткові поїзди із Києва до Рахова та Одеси та збільшило кількість місць у наявних поїздах із Києва до Маріуполя та Попасної.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба компанії.

Зазначається, що з 6 серпня 2021 року починає курсувати швидкий нічний поїзд №217/218 Київ – Рахів. Він відправлятиметься зі столиці по парних числах о 14:28. Зворотно з Рахова він вирушатиме по непарних числах о 18:20. Поїзд курсуватиме до 31 серпня. Завдяки призначенню поїзда забезпечується щоденне сполучення Рахова з Києвом.

Також із 9 серпня починає курсувати поїзд №287/288 Київ – Одеса. Він відправлятиметься через день по непарних числах до кінця літа. З Києва вирушатиме о 00:55, а зворотно з Одеси – о 13:33. 21 серпня з технічних причин поїзд не курсуватиме. Цей поїзд складатиметься виключно з вагонів класу RIC. Так називається міжнародний стандарт пасажирських вагонів, які призначені для руху як вузькими (1435 мм), так і широкими (1520 мм) коліями, у кожному купе передбачено рукомийник. Місця в таких вагонах продаватимуться за принципом СВ: 2 пасажири на купе.

Читайте також: Один із відремонтованих поїздів Skoda вийде на маршрут до кінця року – Укрзалізниця

Крім того, Укрзалізниця додала вагони до найбільш популярних поїздів, що курсують з Києва до Маріуполя та Попасної.

Як повідомляв Укрінформ, Укрзалізниця з 4 серпня призначила додатковий поїзд зі Львова до Херсона та збільшила кількість місць на рейсах до Ужгорода.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-