Дорогу до курортної Кирилівки будують у дві зміни

Дорогу до курортної Кирилівки будують у дві зміни

Велике будівництво
Укрінформ
За програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» на трасі державного значення Т-08-20 Якимівка – Кирилівка, що веде до популярного азовського курорту, ремонтні роботи тривають у дві зміни.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Державного агентства автомобільних доріг України (Укравтодр) у Фейсбуці

Зазначається, що підрядна організація призупиняє роботи лише у другій половині п’ятниці та у неділю, щоб не заважати туристам, які масово їдуть до Кирилівки на відпочинок.

«Дорожники намагаються якомога скоріше забезпечити проїзд автошляхом. Потім буде нанесена дорожня розмітка, встановлена нова бар’єрна огорожа та дорожні знаки», – розповідають в Укравтодорі.

Читайте також: На Закарпатті почали ремонтувати дорогу до ще двох туристичних «магнітів»

Поточним середнім ремонтом охоплена вся траса. Станом на зараз, дорожники відфрезерували старе зношене покриття на всіх 41,6 км дорозі, влаштували вирівнювальний шар на 36 км, а на близько 20 км – вже й верхній.

Як повідомляв Укрінформ, заступник голови Офісу Президента, координатор програми «Велике будівництво» Кирило Тимошенко раніше розповів, що у планах на 2021 рік – оновити або побудувати 6 500 км доріг.

Фото: Укравтодор

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-