Консульство України в Салоніках відкрило «гарячу лінію» для українських туристів

Консульство України в Салоніках відкрило «гарячу лінію» для українських туристів

Укрінформ
Консульство України в Салоніках (Греція) відкрило «гарячу лінію» для допомоги українським туристам, які не можуть скористатися послугами компанії Mouzenidis Travel.

Про це повідомляє Міністерство закордонних справ, передає Укрінформ. 

"Грецька туристична компанія Mouzenidis Travel, центральний офіс якої розташований в м. Салоніки, призупинила обслуговування іноземних туристів, зокрема з України. На доручення міністра закордонних справ Дмитра Кулеби Консульство України в Салоніках відкрило цілодобову "гарячу лінію" для надання допомоги українським туристам, які прибули в Грецію, але не можуть скористатися вже замовленими послугами зазначеної компанії: +306907962985", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що станом на 23 червня українські консули допомогли десятьом громадянам.

МЗС радить українцям, які придбали путівки у Mouzenidis Travel, перед поїздкою до Греції обов’язково зв’язатися із готелем відпочинку для перевірки дійсності бронювання задля уникнення проблемних ситуацій.

Читайте також: Таїланд відкриє Пхукет для щеплених проти коронавірусу туристів

У міністерстві наголосили, що працюють над тим, щоб туристична компанія виконала в повному обсязі свої зобов‘язання перед українськими туристами.

Як повідомляв Укрінформ, у січні київське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України (АМКУ) виявило ознаки порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції в діях 10 туристичних операторів України. За результатами дослідження, відділення ТОВ "Музенідіс тревел Україна" (Mouzenidis Travel) розміщували неточну інформацію про вартість надання продукту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-