Італія затримує відновлення морських круїзів до травня

Італія затримує відновлення морських круїзів до травня

Укрінформ
Італійська круїзна лінія Costa Cruises не відновлюватиме плавання до травня через обмеження на поїздки, пов'язані з третьою хвилею пандемії коронавірусу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Local.  

Компанія, яка належить Carnival, перенесла дату відновлення з 27 березня на 1 травня.

«Заходи проти коронавірусу в Італії не дозволяють нам пропонувати пасажирам подорожі, які відповідають очікуванням, особливо щодо екскурсій», – йдеться в заяві компанії.

Зазначається, що круїзний лайнер Costa Smeralda першим відправиться у плавання 1 травня, круїзи триватимуть від трьох до семи днів в Італії, із зупинками в Савоні, Спеції, Чивітавекк'ї, Неаполі, Мессіні та Кальярі.

За відповідних умов Costa Smeralda також відновить тижневі круїзи в західному Середземномор’ї, починаючи з 12 червня, зупиняючись в Італії (Савона, Чивітавекк'я та Палермо), Франції (Марсель) та Іспанії (Барселона та Пальма-де-Майорка).

Читайте також: У Британії можуть запровадити штрафи за відпочинок за кордоном

Ще один лайнер, Costa Luminosa, має відправитися з Трієста 16 травня на тижневий круїз до Греції та Хорватії.

Круїзні компанії перевели свої кораблі з Венеції у більші порти Генуї та Трієста. Круїзна індустрія сильно постраждала від міжнародних обмежень на подорожі, а також проблем безпеки після декількох спалахів COVID-19 на борту суден.

Як відомо, до пандемії, за даними Міжнародної асоціації круїзних ліній, круїзна галузь Італії – найбільша в Європі – оцінювалася в 14,5 мільярдів євро і майже 53 000 робочих місць.

Як повідомлялося, на тлі загострення епідеміологічної ситуації з COVID-19 Італія минулого понеділка оголосила карантин на більшій частині своєї території.

Фото: Andrea Pattaro/AFP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-