Малайзійського туриста можуть привабити пакетні поїздки до України, Польщі та Угорщини – посол

Малайзійського туриста можуть привабити пакетні поїздки до України, Польщі та Угорщини – посол

Укрінформ
Цікавою пропозицією для туристів із Малайзії могли б бути пакетні відвідування України та 2-3 інших східноєвропейських країн, наприклад Польщі та Угорщини.

Таку думку в ексклюзивному інтерв’ю Укрінформу висловив посол Малайзії в Україні Раджа Реза Раджа Заіб Ша.

«Я тут уже три роки і можу сказати, що Україна здатна багато запропонувати з точки зору туризму. Я думаю, що українським туристичним агенціям потрібно більше рекламувати Україну. Цікавою пропозицією для малайзійців могли б бути пакети, в яких відвідування України поєднано з поїздками до 2-3 інших східноєвропейських країн, наприклад Польщі та Угорщини. Навіть якщо б малайзійські туристи проводили у Києві 2-3 дні – це було б добре і приносило Україні певні доходи», – зазначив посол.

Читайте також: У Німеччині шалено зріс попит на великодній відпочинок на Майорці

Крім того, за його словами, привабливими є українські старовинні замки, монастирі, палаци, «Сім чудес України», Асканія-Нова, Карпати, чудова їжа та деякі традиційні фестивалі.

«Ще одна річ, яку Україна може робити, – це просування медичного туризму. У вас є спа-курорти та мінеральні джерела», – додав посол.

Поки ж малайзійських туристів до України приїжджає небагато, малайзійцям все ще потрібні візи для в’їзду. Водночас близько 6 000 українців відвідали Малайзію 2020 року, а до пандемії коронавірусу в 2019 році – 16 000.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-