Прогулятися садибою Пирогова відтепер можна з аудіогідом

Прогулятися садибою Пирогова відтепер можна з аудіогідом

Укрінформ
Безкоштовний екскурсійний тур з аудіогідом запровадили територією Національного музею-садиби М. І. Пирогова у Вінниці.

Про це повідомляє пресслужба департаменту маркетингу міста та туризму Вінницької міськради на сторінці в Facebook

"Національний музей-садиба М. І. Пирогова адаптує свою роботу до обмежень на великі екскурсійні групи та додає нову послугу для відвідувачів – аудіосупровід усіма його локаціями. Аудіогід безкоштовний, головне – мати доступ до мобільного інтернету на вашому телефоні", – йдеться в повідомленні.

Як зазначили у пресслужбі музею-садиби, електронний аудіогід стане в пригоді тим відвідувачам, які бажають неквапливо прогулятися алеями парку пироговської садиби "Вишня", помилуватися його пейзажами і водночас познайомитися з історією меморіалу, визнаного як одне з "Семи чудес Вінниччини".

Читайте також: Туристичні об’єкти Житомирщини отримали таблички з QR-кодом і шрифтом Брайля

Інтернет-адресу обраного туру можна отримати, зісканувавши QR-код з інформаційного зображення, розміщеного біля входу до музею. На сторінках кожної відкритої локації також буде показано текстовий варіант аудіогіда та його ілюстративний супровід.

Тур, забезпечений супроводом аудіогіда, передбачає рекомендовані зупинки у певних локаціях, позначених спеціальним інформаційними вказівниками на території садиби та на карті-схемі її паркової частини. Для сприйняття логічної послідовності екскурсійного викладу відвідувачам радять дотримуватися запропонованого напрямку маршруту, визначеного обраним туром.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-