У Луцьку відкривають для відвідувачів замок Любарта

У Луцьку відкривають для відвідувачів замок Любарта

Укрінформ
Луцький замок відсьогодні, 3 червня, поновлює роботу після закриття для гостей через введення карантинних обмежень.

Про це повідомляє адміністрація Державного історико-культурного заповідника у м. Луцьку на сторінці в Facebook.

"У середу, 3 червня 2020 року, ми розпочинаємо роботу. Будемо раді бачити Вас! Замок працює з 10:00 до 19:00. Просимо дотримуватися встановлених правил відвідування (маски, антисептик, рукавички, дистанція)", – йдеться в повідомленні.

Крім того, зазначається, що відновлюють свою роботу і підземелля Кафедрального костелу св. апостолів Петра і Павла. Екскурсії проводитимуться о 10:00, 12:00, 14:00, 16:00. Квитки можна придбати у касі Луцького замку безпосередньо перед екскурсією або на інший день.

Нагадаємо, Луцький замок, або замок Любарта – один із найбільших, найдавніших і найкраще збережених в Україні замків. Це пам'ятка архітектури та історії національного значення, один із двох (частково) збережених замків обласного центру Волині.

Читайте також: Підземний Луцьк стане доступним для туристів восени

Як повідомляв Укрінформ, в Україні з 11 травня розпочався перший етап послаблення карантину, запровадженого через пандемію коронавірусу. Другий етап пом’якшення карантинних заходів стартував 22 травня, а третій – 1 червня. До 22 червня в Україні діятиме адаптивний карантин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-