У Львові розпочався Різдвяний ярмарок

У Львові розпочався Різдвяний ярмарок

Укрінформ
У Львові з 13 грудня до 19 січня працюватиме Різдвяний ярмарок.

Про це повідомила пресслужба міської ради.  

“Відсьогодні й до 19 січня у центрі Львова традиційно працюватиме Різдвяний ярмарок. Дерев’яні будиночки, сконструйовані за зразком ярмарків найбільших європейських столиць, доповнять ансамбль історичної частини міста та створять затишну атмосферу свята. Як і щороку, ярмарок розкинувся на проспекті Свободи та на площі Ринок”, - йдеться в повідомленні.

У межах ярмарку на площі Ринок розмістилася Мистецька куля із Резиденцією Святого Миколая всередині.

Читайте також: У центрі Чернівців волонтери відкрили "Пряникове містечко"

Як зазначив заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко, цьогоріч міська рада звертала особливу увагу на безпеку працівників та відвідувачів ярмарку. Зокрема, заборонено використовувати газові балони, проведено обов’язкове навчання з техніки безпеки усіх працівників ярмарку, ятки перевірено на наявність протипожежних елементів тощо. 

Такі заходи зумовлені минулорічною трагедією, коли на ярмарку вибухнув газовий балон і виникла пожежа, внаслідок якої загинув один із працівників, постраждали ще кілька  людей. 

Організатори ярмарку планують провести Ходу звіздарів та  святковий концерт за участю хорової капели "Дударик" та оркестру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-